Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Gara për mustaqet dhe mjekrrën më të mirë (FOTO)

E dini që ekziston një garë për mustaqet dhe mjekrrën më bukur të stiluar?

E pra ekziston një garë e tillë që mbahet tash e disa vjet gjatë muajit nëntor (No Shave November).

Këtë vit gara është mbajtur  në Las Vegas me 8 dhe 9 nëntor.

Më poshtë ju mund t’i shihni disa fotografi të pjesëmarrësve në këtë garë dhe stilimet e cuditshme të mustaqeve dhe mjekrrës së tyre:

2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship
2019-National-Beard-Mustache-Championship

Youtube

Arkiva

Kategoritë