Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Gabimet që i bëjmë teksa e përdorim telefonin

Telefonat e mencur, janë bërë pjesë e përditshmërisë së secilit. Ju mund ta mbani atë afër jo vetëm gjatë ditës, por edhe kur flini pasi ju nevojitet për alarm.

Teknologjia, ndonëse ka sjellë shumë përfitime, ka sjellë padyshim edhe dëme.

Të flesh me telefonin afër

5 Mistakes We All Make When Using Our Smartphones

Një telefon i mencur është transmetues dhe pranues i valëve elektromagnetike. Ndonëse nuk është vërtetuar ende, besohet që këto valë ndikojnë në tru.

Jeni të ekspozuar nga drita e kaltërt

5 Mistakes We All Make When Using Our Smartphones

Ndricimi që vjen nga ekrani e ndrydh melatoninën, hormonin që rregullon ciklin e gjumit. Drita e kaltërt gjithashtu shkakton probleme me shikim dhe kokëdhembje.

E mbani afër lëkurës

5 Mistakes We All Make When Using Our Smartphones

Ka shumë studime që bëjnë lidhjen e telefonave dhe kancerit, sidomos në momente kur telefoni ngrohet nga përdorimi. Lëkura e absorbon shumë lehtë këtë nxehtësi.

Youtube

Arkiva

Kategoritë