Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Fuqitë sekrete të njerëzve që duan të qëndrojnë beqarë

Modelet e marrëdhënieve kanë ndryshuar: vajzat nuk presin më Princin e tyre të Kaltër dhe burrat nuk janë në nxitim për t’u vendosur. Gjithnjë e më shumë njerëz me qëllim vendosin të qëndrojnë beqarë dhe të ndjehen të lumtur me këtë status. Dhe psikologët thonë se nuk janë gabim: të qenit beqar mund të sjellë përfitime të shumta nga shëndeti më i mirë në ndjenjën më të përmbushur në jetë.

Bright Side e kupton që të qëndrosh beqar mund të jetë zhgënjyese për disa njerëz, kështu që ka sjellur një listë të “fuqive sekrete” që do t’ju ndihmojnë të përqafoni dhe të shijoni këtë fazë të jetës tuaj.

1. Ata përjetojnë emocione negative më rrallë.

2. Ata gjejnë mundësi të reja kudo.

3. Ata kanë zotëruar artin e vetë-dashurisë.

4. Ata janë të suksesshëm në karrierën e tyre.

5. Ata nuk kujdesen shumë për gjërat materiale.

6. Ata janë më të shëndetshëm.

7. Ata kanë një rreth të gjerë miqsh.

8. Ata e dinë atë që duan.

9. Ata besojnë në veten e tyre.

10. Ata dinë të argëtohen dhe të kujdesen për veten e tyre.

11. Ata janë më optimistë./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë