Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Fruta, perime, produkte të mishit dhe qumështit BIO, në një vend

Të ushqyerit shëndetshëm çdo ditë e më shumë po bëhet mundësi e lehtë në tregun tonë.
Produkte bio, pa shtesa, prodhime vendore, artikuj të larmishëm të ardhur nga vende të ndryshme të botës, por të kontrolluara dhe të vulosura për cilësinë  e tyre.

Të tilla fatmirësisht na servohen edhe në vendin tonë.
Tregu ditor është një ndër vendet e sigurta për atë se cka ne konsumojmë.
Tashmë, nga sot atë  e gjejmë edhe më pikën e re në rrugën Dardania në Fushë Kosovë, ku mund të gjeni shitje me pakicë të frutave, perimeve, produkteve të mishit dhe produkteve të qumështit, dhe jo vetëm.

Mos harroni tek “Tregu Ditor” çdo ditë mund të shfrytëzoni oferta të ndryshme të zbritjeve . /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë