Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Dy veprime që i bëjnë dëm fëmijës

Ditëve të sotme, ka shumë rekomandime se si të rritet një fëmijë e ndonjëherë disa prej tyre janë edhe të kundërta me njëra – tjetrën.

Doktorët dhe psikologët, vazhdimisht bëjnë eksperimente dhe analizojnë rezultatet duke bërë një listë tjetër rekomandimesh.

Por dy gjëra, që ju mund tu bëni fëmijës në fakt i shkaktojnë më shumë dëm se sa dobi.

Gudulisja – shumë të rritur i gudulisin fëmijët, pasi ‘ata qeshin’ por në fakt qeshja ndodh si refleks. Problemi është që qeshja e fëmijës gjatë gudulisjes ndodh edhe kur nuk i pëlqen kjo gjë.

Vendosja e një kukulle në shtratin e fëmijës – nuk është gjë e mirë për të. Fëmijët, nuk kanë nevojë për dekorime të vecanta kur flenë.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë