Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Djali i adoptuar ua ndërton shtëpinë e ëndrrave prindërve adoptues

Nanay dhe Tatay, ishin një cift i varfër – por me zemër të madhe. Ata i ndryshuan jetën një fëmije. Ky cift prej Filipine e kishin adaptuar një fëmijë duke i dhënë atij gjtihcka që kishin.

Ndonëse jeta e tyre nuk ishte shumë e lehtë, ky fëmijë tani është rritur dhe është bërë i sukseshëm.

Jayvee Lazaro Badile, nuk harroi kurrë për sakrificën që këta dy persona kishin bërë për të.

Ndonëse ishte rrugëtim i gjatë, Badile, arriti që më në fund t’ua blejë atyre shtëpinë e ëndrrave.

Ai e publikoi në Facebook këtë gjë, dhe menjëherë u bë virale.

“Kur Nanay dhe Tatay më adaptuan, nuk ishte e lehtë për ta. Nanay ishte shitëse e Tatay një portier. Tani dua të sigurohem që ata e jetojnë jetën e ëndrrave”.

Youtube

Arkiva

Kategoritë