Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Çka duhet të konsumoni para se të bëni ushtrime fizike?

Shkencëtarët besojnë fuqishëm që në rezultatet nga ushtrimet fizike, më e rëndësishme se gjithçka është: ushqimi që konsumoni para dhe pas ushtrimeve fizike.

Përpara se të bëni ushtrime fizike, sipas profesoreshës së nutricionit në Univeristy of Massachusetts, duhet të konsumoni pak karbohidrate.

Ajo rekomandon që të konsumohet 1 deri në 4 gramë karbohidrate pak para se të shkoni në fitnes./Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë