Mar, Sht 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Çfarë ndodh me trupin tuaj nëse bëni not tre herë në javë?

Noti është padyshim një prej sporteve më të mira, për të dy gjinitë.

Hulumtimet tregojnë që noti ndikon jo vetëm fizikisht por edhe në shëndetin mendor – duke lëshuar endofrinë dhe ndjenja pozitive.

Por cfarë ndodh me trupin tuaj nëse bëni not tre herë në javë?

Do keni mushkëri më të mirë

What Happens to Your Body When You Start Swimming Just 3 Times a Week

Do të keni eshtra më të forta

What Happens to Your Body When You Start Swimming Just 3 Times a Week

Do shkrini më shumë kalori

What Happens to Your Body When You Start Swimming Just 3 Times a Week

Do plakeni më ngadalë

What Happens to Your Body When You Start Swimming Just 3 Times a Week

Do flini më mirë

What Happens to Your Body When You Start Swimming Just 3 Times a Week

Youtube

Arkiva

Kategoritë