Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Çfarë duhet të dini për heqjen e qimeve me laser? (VIDEO)

Qimet janë pjesa më e padëshirueshme për shumë gra dhe burra.

Qimet në trup dhe në fytyrë, janë pengesë për shumë persona – prandaj përdoren mënyra të ndryshme për t’i larguar.

Metoda më efektive për largimin e qimeve në mënyrë të përheshme është padyshim ajo me laser.

  • Por sa seanca duhet që të ketë efekt laseri?
  • A ka efekte anësore?
  • Kush mund të kryejë seancë me laser?
  • Sa zgjatë një seancë për tërë trupin?

Në mënyrë që të bëni heqjen e përhershme të qimeve, ju duhet të drejtoheni tek profesionistët.

Klinika Z-Lab, ua mundëson këtë gjë. Me staf profesionist dhe aparaturë moderne, ju pas pesë seancave do të keni lëkurë të butë e pa qime.

Për më tepër ndiqni intervistën në linkun e mëposhtëm:

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë