Pre, Sht 24, 2021
Banner Top
Banner Top
A jeni lodhur duke hedhur sirupa nga pasiguria e qëndrueshmërisë?

Të gjithë në dollapët e frigoriferit ruajmë medikamente të shumta, në raste se sëmuremi ti kemi aty.
Edhe më shumë të tilla ruajmë kur kemi fëmijë në shtëpi…por pasiguria na shoqëron çdo herë kur në pyetje janë fëmijët.

A ka ende afat, kur e kam hapur, mos nuk e ka efektin e njëjtë me që është I hapur, e shumë pyetje tjera të kësaj natyre na shoqërojnë sapo fëmija kalon nëpër një gjendje jo të mirë shëndetësore. Si rezultat gjithmonë përfundojmë duke I blerë të reja.

Por gjërat kanë ndryshuar, që kur TrePharm I ofrojë tregut vendor këtë mrekulli.


“DoloKids dhe Albadol” tash e sa kohë në doza të vogla 120 mg/5 ml edhe në Kosovë

Hapeni një ose dy varësisht moshës së fëmijës dhe dozës se caktuar dhe tjera rujat pa u shqetësuar. Paketime të përshtatshme për udhëtim, të sigurta praktike për dozim.

https://www.facebook.com/trepharm/videos/2110078502588036/

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë