Die, Maj 21, 2023
Banner Top
Banner Top
67 të shëruar nga koronavirusi në Shqipëri

Lajmi i mirë që vjen nga ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë është që gjatë 24 orëve të fundit kemi 15 pacientë të shëruar duke e çuar numrin e të shëruarve nga COVID-19 në 67.

Harta e të prekurve nga COVID-19 zgjerohet në Tiranë, Durrës, Kavajë dhe Korçë, përveç rasteve të zbuluar për të cilat po kryhet hetimi epidemiologjik dhe ku po punohet me shumë intesitet nga epidemiologët për gjurmimin e kontakteve të rasteve pozitive dhe ndërprerjen e zinxhirit të transmetimit të infeksionit, raporton Tch.

Youtube

Arkiva

Kategoritë