Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
10 mijë e 885 raste aktive me koronavirus në Kosovë

10 mijë e 885 persona janë ende të infektuar me koronavirus në Kosovë.

Numri i rasteve aktive ka pësuar rritje të ndjeshme, pas shtimit të infektimeve javëve të fundit.

Gjatë ditës së sotme, 565 persona rezultuan pozitivë me koronavirus dhe 6 të tjerë vdiqën nga kjo sëmundje. /familjajone

Arkiva

Kategoritë