Die, Mar 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Super ofertë nga Laboratori Olive

Miku i mirë në ditë të vështira, por jo vetëm… Olive është miku juaj edhe i ditëve të mira.

Laboratori ynë mendon gjithmonë për shëndetin tuaj.

Këtë të premte (13.12.2019) Laboratori OLIVE vjen me një super ofertë.

Grupi 1 (tek shtatëzënat)
✅ Beta hcg
✅ Gjëndrat tiroide (TSH, T4, T3)
✅ Mikrobiologji
✅ Vitamina D

Grupi 2
✅ Vitamina D
✅ Diabeti (Glikemi, Hba1C, Insulin)
✅ Lipitogrami
✅ Tumormarkeret

Grupi 3
✅ Intoleranca ushqimore
✅ Intolerancë në laktozë
✅ Alergjitë (ushqimore dhe inhalatore)

Numri kontakues: 049 520 056
Adresa: Rr Fadil Hoxha L.Kalabria Obj.EXDC Kati-2, Prishtinë

Vendoseni shëndetin në rend të parë, parandaloni sëmundjet, shfrytëzoni ofertat në laboratorin më të besueshëm në vend.

No photo description available.

Youtube

Arkiva

Kategoritë