Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Simptomat e sëmundjeve të zemrës tek gratë

Gratë kanë tendencë të kenë simptoma të ndryshme nga burrat, sa i përket sëmundjeve të zemrës.

Studimet e ndryshme, kanë hulumtuar simptomat që zakonisht gratë i kanë sa i përket sulmit në zemër.

Shpeshherë simptomat e sëmundjeve të zemrës tek gratë mund të ngatërrohen me: depresion, monopauzë dhe ankth.

Këto janë simptomat që gratë me sëmundje të zemrës mund t’i përjetojnë:

  • Marramendje
  • Vështirësi në frymëmarrje
  • Ankth
  • Dhimbje të qafës
  • Dhimbje të shpinës

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë