Mar, Shk 13, 2024
Banner Top
Banner Top
Si u transformuan aktorët për rolet filmike? (FOTO)

Aktorët shumë shpesh, detyrohen të qëndrojnë ulur për orë të tëra derisa artistët e grimit – i grimojnë në mënyrë që pamja e tyre të përkojë me personazhin që luajnë.
Ndonjëherë yjet e filmit transformohen aq shumë sa është vështirë të identifikohen.
Më poshtë keni mundësi që t’i shikoni disa prej transforimimeve që aktorët i kanë bërë për filma dhe seriale:

Charlize Theron, Monster

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

onster

Richard Colin Brake, Game of Thrones

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Suicide Squad

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Johnny Depp, Alice in Wonderland

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Karen Gillan, Guardians of the Galaxy

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Naomi Grossman, American Horror Story

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Angelina Jolie, Salt

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Doug Jones, The Shape of Water

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Angelina Jolie, Maleficent

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Youtube

Arkiva

Kategoritë