Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Shenja që tregojnë që keni mungesë të Vitaminës A

Të gjitha vitaminat janë esenciale për trup në mënyrë që të funksionojë si të duhet.

Një prej vitaminave të domosdoshme është patjetër Vitamina A – që gjendet në disa ushqime dhe që mungesa e saj mund të shkaktojë probleme të shumta.

Ja disa shenja që tregojnë për mungesë të Vitaminës A:

Lëkura e thatë

Vitamina A është një prej elementeve kryesore që ndikojnë në lëkurë, duke e mbajtur të hidratuar. Një prej shenjave tipike të mungesës së Vitaminës A është paraqitja e ekzemës.

Probleme me fertilitet

Nëse keni probleme me fertilitet, atëherë një prej shkaqeve mund të jetë mungesa e Vitaminës A. Sistemi riprodhues i grave dhe burrave, ka nevojë për Vitaminë A. Ushqimet e pasura me këtë vitaminë, ndihmojnë në fertilitet.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë