Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Pse sot është dita më me fat e muajit mars?

Sipas astrologjisë dhe numerologjisë, 3 mars 2021 është vendosur të jetë një nga ditët më me fat të muajit.

Numri tre në numerologji ka të bëj me krijimtarinë dhe komunikimin. Është një energji mjaft optimiste që na inkurajon të shijojmë jetën, të lidhemi me botën përreth nesh dhe të mendojmë jashtë kutisë.

Më 3 mars, ne do të goditemi me një dozë të dyfishtë emocionuese të kësaj energjie që përputhet bukur me ngjarjet astrologjike të ditës dhe e bën atë një kohë të përsosur për të trajtuar qëllimet tona me një dhunti krijuese.

Këtu keni arsyet pse 3 mars 2021 do të jetë një ditë me fat , sipas numerologjisë dhe astrologjisë – dhe mënyrës se si mund ta kanalizoni energjinë e tij të fuqishme në jetën tuaj:

Numerologjia e 3/3

Në numerologji, numri tre përfaqëson kreativitetin, mendimin e lirë dhe kuriozitetin. Kjo energji optimiste na frymëzon për të trajtuar jetën me një ndjenjë entuziazmi, për të bashkëvepruar me kuptim me mjedisin tonë dhe për të mbajtur një mendje të hapur për të mësuar gjëra të reja. Treshi në të vërtetë konsiderohet si një numër me fat dhe domethënës në shumë sisteme besimi, kultura dhe fe të ndryshme – mendoni për “rregullin e treshit” që është i zakonshëm në kaq shumë shkolla të ndryshme të mendimit, ose përdorimin e përsëritur të numrit tre në Bibël.

Përveç se është shumë krijuese, energjia e numrit tre përqendrohet shumë në komunikim – ka të bëjë me shprehjen e ideve tona më unike në botë dhe qëndrimin e hapur për të marrë ide po aq unike menjëherë. Dhe për shkak se magjia numerologjike e kësaj date dyfishon frekuencën e numrit tre, ne do të kemi edhe më shumë energjinë e saj pozitive dhe të mbushur me entuziazëm për të punuar.

Astrologjia e 3/3

Kjo është një ditë jashtëzakonisht e ngarkuar në qiell, pasi do të kemi një aspekt të tensionuar të hënës që tërheq pesë planetë dërrmues në një grindje kozmike. Hëna emocionale, Urani i paparashikueshëm dhe grupi i planetëve në Ujor (që përfshin Saturnin, Merkurin dhe Jupiterin) do të na paraqesin disa sfida për të punuar – e cila nuk duket aq me fat.

Dhe fatmirësisht, kozmosi nuk po na bën të punojmë për të gjithë fatin tonë sot. Hëna formon një çift aspektesh me fat si me Venerën (planetin e dashurisë dhe romancës) ashtu edhe me diellin (planeti i krijimtarisë dhe besimit). Kjo e bën atë një ditë mjaft të mbarë për dashurinë, bukurinë, artin dhe vetë-shprehjen.

Sidoqoftë, momenti më domethënës astrologjik i ditës ndodh kur Marsi hyn te Binjakët, ku do të qëndrojë deri në 24 Prill. Marsi është planeti që sundon mbi mënyrën se si ne ndjekim qëllimet tona, kështu që të gjithë do të ndiejmë një fllad freskues të ndryshimit që vjen mbi ndjenjën tonë të vendosmërisë sot ndërsa kalon në fushën e Binjakëve.

Në sinkronizëm të përsosur me numerologjinë, Binjakët ndodh të jenë shenja e tretë e zodiakut dhe shoqërohet me tema të ngjashme me numrin tre – komunikimi, kurioziteti, energjia e lartë, si dhe mendimet dhe idetë. Kjo frymë astrologjike e ajrit të pastër do të na mbushë me ide të reja dhe do të shpërthejmë me motivimin e nevojshëm për t’i realizuar ato.

Si të punojmë me energjinë e 3/3

Për shkak të rëndësisë numerologjike të 3 marsit, energjia e kësaj dite vë theksin në komunikimin, krijimtarinë dhe krijimin e ideve. Është një kohë e shkëlqyeshme të lidheni me të tjerët dhe të vendosni veten atje në mënyrë që të ndihmoni që ndjenjat tuaja artistike të rrjedhin. Të qenit më shoqëror dhe rrethimi me njerëz frymëzues do t’ju ndihmojë të përqafoni perspektiva të reja dhe mënyra të reja të të menduarit – të gjitha këto do të jenë shenjë e mirë për krijimtarinë tuaj.

Falë gjallërisë optimiste të numrit tre të kombinuar me fuqinë e Marsit që hyn te Binjakët , kjo është gjithashtu një ditë e shkëlqyeshme për t’ju qasur qëllimeve dhe të filloni të veproni. Aspektet astrologjike me fat të ditës paralajmërojnë lundrim të butë dhe nivele të larta besimi kur bëhet fjalë për përpjekje romantike ose projekte personale. Mos kini frikë të bëni disa lëvizje në dashuri ose të bëni hapa drejt qëllimeve tuaja më të mëdha – është koha që jeta të shkëlqejë.

Arkiva

Kategoritë