Pre, Sht 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse duhet kryer CT-ja?

CT-ja llogaritet si një ndër pesë shpikjet më të mira të 50 viteve të fundit. CT, është vërtetuar që ndihmon në diagnostifikimin e sëmundjeve, e madje shpikësit e CT morën cmimin Nobel në vitin 1979.
Kjo prodecurë që përdor rreze x dhe kompujterët, mund të paraqet në detaje imazhe të trupit.
Por kur duhet të kryhet CT-ja?
Kur duhet të bëhet vlerësimi i strukturës ose formës së një pjese të trupit
Diagnozë të kancerit
Diagnoze e traumës ose dëmtimit
Diagnozë e sëmundjes vaskulare etj.
Për të kryer një CT në mënyrë te detajuar ju mund të drejtoheni tek CT Beni.
CT Beni është poliklinikë diagnostikuese – radiologjike ku mund të kryhen: CT e kokës, kockave të fytyrës, kockës temporale, anigiografi e vazave cerebrale, qafës etj.
CT Beni gjendet në rrugën ‘Ramadan Rexhepi’ në Ferizaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë