Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Përurohet reparti i ri i Radiologjisë në Prizren

Që nga sot Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit është bërë me repart modern të Radiologjisë.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë që ky është një investim mbi 600 mijë euro dhe është e pajisur me CT të re dhe aparaturë përcjellëse moderne.

Sipas Ministrit Ismaili, ky repart do të rrisë cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve mjekësore.

Ismaili gjithashtu ka potencuar që CT-ja e re do të heqë listën e pritjes për qytetarët e Prizrenit të cilët tani do të kenë një adresë të mirëfilltë për trajtimin e shqetësimeve të tyre shëndetësore./Familja Jone

Image may contain: 5 people, indoor
Image may contain: screen and indoor
Image may contain: indoor

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë