Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Për higjenë më të mirë duhet të përdorni këto materiale për veshjet intime

Në ditët e sotme mundësitë për të gjitha llojet e veshjeve janë të shumta. Janë të aksesueshme nga  gjithë. Por ju nuk duhet të nënvlerësoni fuqinë e një pal të brëndeshme pambuku. Jo vetëm që këto mbathje  janë super të këndshme higjenike, por ato gjithashtu mund të jenë lehtësisht elegante. Dhe çfarë është më seksi se sa ndjenja e lumtur, e shëndetshme dhe e lirë?!

Përfitimet e brendshme pambuku për gratë:

Do të jeni më të lirë të lëvizni: Të brëndshmet e pambukut janë më të rehatshme pasi copa e tyre nuk ju jep alergji as në ditë shumë të nxehta dhe as në ato shumë të ftohtë. Në këtë mënyrë ju nuk do të ndiheni të kufizuar të bëni aktivitetin që dëshironi.  

Kruajtje vaginale mund të shkaktohen nga shumë gjëra, një na këto është dhe materiali I gabuar I të brëndshmeve. Copat 100%  pambukut ju mbajnë të thata duke parandaluar që bakteret të shumohen. Gjatë kohës së periodave do të ndiheni më të sigurtë pasi pambuku është një pëlhurë thithëse. Kjo do të thotë që ju mund të shqetësoheni më pak për pak gjak që derdhet nga pakujdesia juaj.

Të gjitha zonjat, pavarësisht nëse do ta pranojnë apo jo, ndihen paksa të pasigurta për mënyrën se si ndjenin dhe aroman ë pakëndëshme që ndjeni kur jeni duke kaluar ditët tuaja të sikletshme. Të brëndsmet e pabukut do t’ja u evitojnë këtë problem definitivisht. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë