Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pelenat Huggies i japin fëmijës ndjesinë e përqafimit

Kur bëheni prindër për herë të parë, asgjë tjetër nuk ka rëndësi – e fëmija juaj bëhet gjithcka për ju.

Huggies, e kuptojnë këtë gjë dhe e kuptojnë sa e rëndësishme është ky moment për prindërit e rinj. Për këtë arsye, pelenat Huggies janë të prodhuara në atë mënyrë që të jenë tejet të rehatshme për fëmijët.

Bebja juaj i mban pelenat të veshur tërë ditën, prandaj asgjë tjetër nuk është më me rëndësi.

Huggies Neëborn 1, ju ndihmojnë që i vogli juaj asnjëherë të mos ketë irritim, apo të qajë nga pelena, kjo si rezultat I shumë përparësive si:

Linjës së butë të jastëkëve që thithin lëngun brenda sekondave dhe krijon një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mirë

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

E një alarm meqë jeni prind i ri dhe ndoshta nuk jeni ende me përvojën e duhur për të kuptuar lagështinë, atëherë pelenat Huggies kanë treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën kur laget.

Youtube

Arkiva

Kategoritë