Enj, Maj 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Pas sa kohe mund të bëni seks nëse keni kryer vesektomi?

Vesektomi është një ndërhyrje që ndalon spermatozoidin të arijë penisin.

Kjo metodë, është tepër efektiv për kontrollin e lindjes.

Faza e parë e rikuperimit është që vendi i kirurgjisë të shërohet. Por ka edhe vesektomi pa bisturi dhe kjo procedurë nuk ka nevojë për shumë kohë për tu rikuperuar.

Me të dyja procedurat, është thelbësore të lejoni që plaga të shërohet para se të bëni sërish seks.

Mund të ketë edhe dhimbje dhe ënjtje. Eshtë mirë që të shmanget seksi derisa të gjitha simptomat të largohen.

Bërja e seksit para se procesi i shërimit të jetë i plotë mund të shkaktojë dëmtime të mëtejshme dhe të vonojë shërimin./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë