Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Nëse i përmbushni këto kritere mund të quheni të pjekur

Të arrish ligjërisht moshën e pjekurisë, nuk do të thotë që në praktikë je rritur.

Disa persona rriten fizikisht por jo edhe emocionalisht.

Nëse i përmbushni këto kritere mund të quheni të rritur.

Kur i kontrolloni emocionet

Në vend që të bëheni të zemëruar, një person i pjekur i kontrollon emocionet.

Merrni përgjegjësi për veprimete juaja

Njerëzit marrin vendime çdo ditë, e ato vendime vijnë me pasoja. Një person i matur, i mendon mirë veprimet përpara se t’i merr dhe merr përgjegjësi për to.

E pranoni veten ashtu siç është

Nuk është e lehtë ta pranosh veten me të gjitha të mirat e jo të mirat që keni, por kur jeni të pjekur ju e vlerësoni veten dhe e pranoni ashtu siç jeni./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë