Enj, Tet 28, 2021
Banner Top
Banner Top
Në Kongresin Botëror të Endourologjisë në Berlin kanë marrë pjesë edhe urologët e Kosovës.

Diskutimet, prezantimet dhe operacionet Live për Thyerjen perkurane të gurëve në veshkë -PNL, thyerja intratenale e gurëve- RIRS dhe kirurgjia laserike për prostatë dhe tumore të rrugëve urinare ishin një përvojë e re për ne.
Besoj se shumë shpejt të gjitha këto teknika të reja do të jenë realitet edhe në Kosovë, ka thënë për portalin “Familja Jonë” Dr. Fahredin Veselaj nga Vita Hospital i cili ishte një ndër pjesëmarrësit nga mjekët kosovar në këtë Kongres. /Familja Jonë0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë