Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Ndryshimi drastik që ky çift bëri në pamje (FOTO)

E gjithë historia filloi dy vite më parë për çiftin Lexi dhe Danny Reed, të cilët i kalonin netët duke konsumuar deri në 8 mijë kalori.

Lexi peshonte në atë kohë 226 kilogramë kurse Danny 130.

Pavarësisht që pesha e tyre ishte larg standardeve të bukurisë, ata e donin shumë njëri -tjetrin dhe donin dëshpërimisht të bënin një fëmijë. Por pesha e tye, doli të jetë problem!

Të dy kishin probleme shëndetësore që ua pamundësonin të bëheshin me fëmijë. Për këtë arsye të dy vendosën që të bëjnë një ndryshim drastik në mënyrën se si jetonin.

Pasi ndryshuan dietën, ata vendosën që të shkojnë në palestër.

Çifti janë shprehur se kjo eksperiencë i ka afruar edhe më shumë me njëri -tjetrin – qoftë fizikisht por edhe emocionalisht.

Tani Lexi ka 81 kilogramë kurse Danny  86. Kur u pyetën për ndonjë këshillë, Lexi u shpreh se çdo njeri duhet të jetë i mirë me vetën dhe të jetë mirënjohësh për gjërat që ka në jetë!/FamiljaJone

Image result for lexi and danny reed"
Image result for lexi and danny reed"

Youtube

Arkiva

Kategoritë