Pre, Sht 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Mënyra se si ushqehemi tregon shumë për shëndetin tonë.

Të pakta janë vendet ku mund të gjejmë produkte bio, të besueshme që i plotësojnë të gjitha kriteret ushqyese.

Tregu Ditor është një ndër vendet e tilla i cili bënë shitje me pakicë të frutave dhe perimeve, produkteve të mishit dhe produkteve të qumështit, aty ku i gjeni të gjitha në një vend me çmime të volitshme.
Çdo ditë i sjellin frutat dhe perimet të freskëta në të gjitha pikat e tyre. /Familja Jonë
Intervistë me Ajrina Gashi Hamdiu / Tregu Ditor

Youtube

Arkiva

Kategoritë