Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Mënyra natyrale për eshtra të forta

Densiteti i eshtrave është shumë i rëndësishëm për shëndet. Nëse humbet densiteti i eshtrave, ato mund të thehen shumë lehtë.

Densiteti i eshtrave ndryshon varësisht nga periudha e jetës. Gjatë fëmijërisë, adoleshencës dhe të njëzetave – eshtrat absorbojnë mineralet e duhura dhe bëhen më të forta.

Por në fund të njëzetave, eshtrat e arrijnë masën  e duhur të densitetit – duke e humbur densitetin e tyre gjatë viteve më të vonshme.

Por si t’i mbani eshtrat me densitet të duhur?

Bëni ushtrime fizike

Konsumoni më shumë perime

Konsumoni kalcium

Hani ushqime të pasura me omega-3

Ushqime të pasura me proteinë

Ushqime të pasura me magnez dhe zink/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë