Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Katër të shëruar nga koronavirusi në Veri

Në zonat e banuara me shumicë serbe në Kosovë, katër pacientë u shëruan në 24 orët e fundit, dy në Leposaviq dhe dy në Zubin Potok.

Sipas raportimeve të Kosova Online asnjë rast i ri me Covid-19 nuk është raportuar.

Deri më tani, gjithsej 116 pacientë janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, nëntë persona kanë vdekur dhe 103 pacientë janë shëruar.

Youtube

Arkiva

Kategoritë