Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Jeta e çiftit nga Vietnami që u dashuruan 90 vjet më parë (FOTO)

Le Van Se, 96 vjeçar dhe gruaja e tij Nguyen Thi Loi, 88 vjeçare jetojnë në Hoi An të Vietnamit.

Ata u dashuruan në vitet e tridhjeta dhe u martuan dhjetë vite më pas, më 1940-ën. Pak pas dasmës, shteti i tyre hyri në luftë.

Se shkoi në luftë dhe u kap nga armiqtë. Me dhimbje të madhe gruaja e tij qëndroi në shtëpi duke pritur për ditën kur do rikthehej burri i saj. Në vitin1954 ai u rikthye dhe çifti u bënë bashkë pas shumë viteve në ndarje.

Që nga ajo kohë, të dy kanë qenë të pandashëm duke e ndërtuar jetën së bashku

Çifti i kanë 5 fëmijë dhe jetojnë së bashku me ta në një fshat të vogël afër Hoi An.

Të dy jetuan të lumtur dhe me dashurinë që kishin ndaj njëri-tjetrit, tejkaluan vështirësitë e jetës dhe të martesës./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë