Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Ilustrime për vitet gjatë shkollimit (FOTO)

Kujtimet më të mira të fëmijërisë, janë padyshim ato të shkollës.
Të gjithë ndjejmë nostalgji kur i kujtojmë vitet e shkollimti dhe gjërat që kemi bërë me shokët dhe shoqet e klasës.
Më poshtë përmes disa ilustrimeve ju do të ‘riktheheni’ pas në kujtimet e viteve shkollore:

Kur zgjedheshe te qendroje i pari ne linje – ndiheshe si lider

19 Pictures About the Best School Memories That Fill Us With Nostalgia

Kur haje fshehtas gjate ores se mesimit

19 Pictures About the Best School Memories That Fill Us With Nostalgia

Kur te beje miq ishte me lehte se cdo gje tjeter

19 Pictures About the Best School Memories That Fill Us With Nostalgia

Kur lexoje librin e preferuar

19 Pictures About the Best School Memories That Fill Us With Nostalgia

Youtube

Arkiva

Kategoritë