Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Gjërat që çdo adoleshent duhet t’i di

Në periudhën e adoleshencës, të gjithë mendojnë që problemet që hasin janë të pazgjidhshme dhe që askush nuk ka probleme si ta.

Por kur rritesh, e kupton që probleme të adoleshencës kanë pasur shumica dhe që gjithçka kalon.

Janë disa gjëra që secili njeri do dëshironte t’i dinte gjatë adoleshencës.

Dështimet të ndihmojnë

Mësohu të kujdesesh për veten

Tejkalohet të gjitha momentet e vështira

Pranoni mundësitë e reja

“Fluturat në stomak” nuk do thonë që është domosdoshmërisht dashuri

Jeni miqësor me prindërit/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë