Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Fotoesion plot dashuri i çiftit që kanë 55 vjet të martuar (FOTO)

Dorothy dhe Wayne, janë të martuar tash e 55 vjet dhe së bashku për 57 vjet.

Wayne për herë të parë e kishte parë Dorothy në një lokal dhe sipas tij në momentin e parë që sytë e tyre u kryqëzuan, ai e dinte që ajo do ishte gruaja e tij.

“E pash Dorothy duke vallëzuar me shoqet e saj dhe i thash shokut tim ‘me atë grua do të martohem’ . Tani 57 vjet më vonë ne kemi tejkaluar secilën stuhi së bashku”.

Për këtë arsye fotografja Sujata Setia e ka realizuar një fotosesion me këtë çift.

Youtube

Arkiva

Kategoritë