Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Fakte rreth shëndetit të burrave

Burrat kanë më shumë gjasa të vdesin nga sëmundjet e zemrës në moshat e hershme.

Ata janë në një rrezik dukshëm më të lartë të vdesin nga sëmundja e mëlçisë

80 përqind e lëndimeve të shtyllës kurrizore ndodhin tek burrat e moshës së re.

Gjithashtu ata kanë në një rrezik të lartë të vdekjes nga diabeti.

Për t’i parandaluar këto sëmundje, ju mund t’i kryeni analizat në laboratorin më të mirë në vend. Në Olive mund të kuptoni mbi shëndetin e veshkave, mëlçisë, zemrës, mushkërive, muskujve etj.

Ju gjithashtu mund të monitoroni hipertensionin dhe mund të bëni kontroll për ndonjë efekt anësor të përdorimit të barnave, në veshka ose mëlci. Përndryshe Laboratori “Olive” është i specializuar në: Biokimi, Mikrobiologji, Imunologji, Hematologji, Gjenetikë.

Gjithashtu aty mund të merrni shërbime specialistike në: Endrokrinologji, Kardiologji, Reumatologji, Mjekësi familjare dhe Radiologji./

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë