Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Faculetat, tejet të rëndësishme për lëkurën e bebit

Në mes shumë gjëra që duhet të keni kujdes me beben tuaj, kujdes të veçantë duhet t’i kushtoni edhe faculetave i përdorni.

Zakonisht nëse faculetat nuk janë të duhura për bebet, lëkura e tyre mund të irritohet e ata të mos ndjehen rehat.

Prandaj, është e rëndësishme që t’i blini faculetat e duhura që janë adekuate për foshnjet.

Huggies e kanë një formulë të thjeshtë: pa aromatizues, pa alkool dhe pa përmbajtje të kimikatëve të dëmshme.

Përbërësi kryesor është uji i cili pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here, arsye kjo pse janë shumë të përshtatshme për bebin tuaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë