Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Faculetat Huggies, për lëkurë të butë të bebit

Lëkura e bebit, është aq e butë dhe e bukur…

Por, edhe për lëkurën e foshnjës duhet të keni kujdes!

Bebet e kanë lëkurën shumë të ndjeshme prandaj duhet të keni kujdes për pelenat dhe faculetat që i përdorin.

Që lëkura të vazhdojë të jetë e butë, facultet e duhura janë Huggies.

Formula e Huggies, është e thjeshtë: pa alkool, pa aromatizues, pa paraben dhe pa përmbajtje të kemikateve të dëmshme.

Faculetat Huggies janë të testuara dermatologjikisht dhe janë hipoalergjike. 

Përbërësi kryesor është uji I cili pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here, arsye kjo pse janë shumë të përshtatshme për bebin tuaj.

Faculetat e lagura Huggies  janë ideale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, ato ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, në çdo kohë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë