Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Faculetat Huggies, ideale për lëkurën e foshnjës tuaj

Lëkura e foshnjeve është shumë e ndjeshme. Përvec pelenave, kujdes të vecantë duhet t’i kushtohet faculetave.

Faculetat Huggies, janë të buta si pambuku. Ato përmbajnë 99 për qind ujë të filtruar trefish dhe të testuara dermatologjikisht.

Përvec testimeve të duhura këto faculeta përmbajnë edhe Vitaminë E në mënyrë që ta mbajnë lëkurën e bebit të shëndetshme.

E rëndësishme për produktet që përdorin foshnjet (jo vetëm foshnjet), është balanci i pH-së. Faculetat Huggies e kanë pH-në e balancuar dhe nuk përmbajnë kimikate të dëmshme.

Youtube

Arkiva

Kategoritë