Sht, Mar 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Drejtori i Neurokirurgjisë ftohet nga homologu i tij në Lubljanë, synon bashkëpunim mes klinikave

Drejtori i Klinikës së Neurokirurgjisë në QKUK, Besnik Elshani është ftuar në takim nga drejtori i Klinikës së Neurokirurgjisë në Lubjanë, Roman Bosnjak.

Arsye e vizitës sipas Elshanit është bashkëpunimi ndërmjet dy Klinikave dhe eksperiencës ardhmërie për gjeneratat e reja në edukim të vazhdueshëm.

“Me ftesë të Prof. Dr. Roman Bosnjak. Drejtorit të Klinikës së Neurokirurgjisë në Lubljanë, pranë Qendrës Klinike Universitare të Lubjanës. Bashkëpunim profesional në mes dy Klinikave dhe eksperiencë ardhmërie për gjeneratat e reja në edukim të vazhdueshëm”, ka shkruar Elshani në Facebook.

Youtube

Arkiva

Kategoritë