Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Fitim Gashi: Anemia, simptomat dhe trajtimi (VIDEO)

Dr. Fitim Gashi, nga Poliklinika CT Beni, për portalin Familja Jonë – ka shpjeguar për simptomat dhe trajtimin e anemisë.

Çfarë tregon anemia?

Cilat janë shkaqet për aneminë?

Si mund të trajtohet anemia?

Ndiqni intervistën në linkun e mëposhtëm:

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë