Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Disa modele mahnitëse me këna që duhet t’i provoni sa më shpejt

Ramazani është afër cepit, dhe çfarë mënyre më të mirë për të hyrë në frymën e Ramazanit sesa me disa modele të mrekullueshme me këna.

Këna është e bukur, argëtuese dhe jo-angazhuese! Nuk është çudi që ne jemi aq të dashuruar me të dhe nuk mund të ngopemi me këto modele të ndërlikuara të ngjyrave natyrore.

Këna tradicionale është bërë nga pema e këna dhe ka qenë një element kryesor popullor në bukuri që nga Egjipti i lashtë.

Përveçse përdoren si bojë flokësh, shumë kultura arabe krijojnë art mahnitës të përkohshëm të trupit për raste të veçanta me këna. Një prej tyre janë festimet e Ramazanit.

Artistët e këna e kanë çuar kënanë në nivelin tjetër me argëtime dhe dizajne unike.

 Merrni disa inspirime festive për artin tuaj të ardhshëm të trupit:

Arkiva

Kategoritë