Hën, Mar 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dëshironi të dini fshehtësitë e organizmit tuaj? Këtë mund ta zbuloni shumë thjeshtë!

Ndjeni lodhje, ndryshim emocional, nuk jeni në formën më të mirë…

E vëreni që diçka nuk është në rregull me shëndetin tuaj dhe nuk dini se ku të drejtoheni?

Atëherë zgjidhni një vend ku ju mund të bëni analizat adekuate, ku i keni mjekët të cilët ua lexojnë rezultatet dhe ju ndihmojnë të zbuloni saktë gjendjen tuaj shëndetësore.

Olive Medical & Laboratory ofron informacion të rëndësishëm për gjendjen aktuale të metabolizmit të organizmit tuaj, duke përfshirë shëndetin e veshkave dhe të mëlçisë, zemrës , mushkërive, muskujve etj.

Informacione të nevojshme për të monitoruar kushtet e njohura, të tilla si hipertensioni, dhe pastaj monitorimi i përdorimit të barnave kontrolluar ndonjë efekt anësor në veshka ose të mëlçisë.

Në  laboratorin “Olive”, i keni të gjitha në një vend duke qenë i specializuar në: Biokimi, Mikrobiologji, Imunologji, Hematologji, Gjenetikë.

Gjithashtu sjellë shërbime specialistike  në: Endrokrinologji, Kardiologji, Reumatologji, Mjekësi familjare dhe Radiologji.

Ky laborator monitorohet nga “Referenzinstitut fuer Bioanalytik”, që gjendet në Bonn të Gjermanisë. /Familja Jonë

Olive

Posted by Olive medical & laboratory on Monday, July 29, 2019

Youtube

Arkiva

Kategoritë