Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Bie numri i të hospitalizuarve nga COVID-19, në QKUK dhe spitale po trajtohen 35 pacientë

Në klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 19 pacientë të konfirmuar me COVID-19, 16 të tjerë negativ, post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi 21 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 17 pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjilanit, 6 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë. 

Arkiva

Kategoritë