Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Arsyet pse po shtoni peshë!

Nëse vazhdoni të merrni shumë kalori dhe të mos bëni ushtrime fizike, nuk është për tu cuditur nëse shtoni peshë.

Por nëse nuk hani aq shumë dhe bëni aktivitete fizike, por sërish shtoni peshë, atëherë duhet të i kushtoni vëmendjeve shprehive të tjera që po i bëni.

Këto mund të jenë arsyet pse shtoni peshë:

Mungesa e gjumit

Stresi

Antidepresantët

Vezoret policistike/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë