Die, Maj 21, 2023
Banner Top
Banner Top
6 prej të infektuarve me Covid-19 në gjendje më të rëndë shëndetësore

Drejtori i Departamentit për Informim në Ministrinë e Shëndetësisë, Faik Hoti ka bërë të ditur se në Klinikën Infektive janë hospitalizuar 24 persona, 6 prej të cilëve janë në gjendje më të rënduar shëndetësore.

‘Sipas të dhënave nga Klinika Infektive aty sot ka pasur të hospitalizuar 24 pacientë me Covid-19;

• 18 të sëmurë janë në gjendje stabile
• 6 të tjerë kanë pasur gjendje më të rënduar shëndetësore dhe janë me oksigjenoterapi.

Pesë pacientë të tjerë janë të dyshuar në Covid-19 dhe në pritje të rezultateve të RT-PCR nga IKSHPK’ thuhet tutje në postim./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë