Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
172 persona pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, 172 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

IKSHPK njofton që Prishtina sërish prin sa I përket rasteve me koronavirus.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 78 raste, komuna Gjilan 19 raste, komuna Mitrovicë 15 raste, komuna Fushë Kosovë 9 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Viti 7 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Ferizaj, Gjakovë, Istog, Klinë, Prizren dhe Shtime”

Gjithashtu Brenda 24 orëve janë shëruar 114 persona të tjerë.

Arkiva

Kategoritë