Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Yjet që bëhen unik nga imperfeksionet e tyre (FOTO)

Shumë njerëz shqetësohen për imperfeksionet që i kanë. Disa mund të kenë probleme me lëkurë, disa me dhëmë e disa mund të jenë të shqetësuar për peshën trupore.

Por perfekt nuk është asnjë njeri! Madje as yjet hollivudiane që duken aq bukur në televizion.

Disa prej yjeve të Hollywood-it madje i bëjnë unik pikërisht imperfeksionet që i kanë.

Më poshtë mund t’i shikoni disa fotografi të yjeve dhe imperfeksionet e tyre – që i bëjnë aq të vecantë:

Keira Knightley

10 Celebrities Whose Imperfections Are Hardly Noticeable by Anyone

Padma Lakshmi

10 Celebrities Whose Imperfections Are Hardly Noticeable by Anyone

Ruby Rose

10 Celebrities Whose Imperfections Are Hardly Noticeable by Anyone

Kate Moss

10 Celebrities Whose Imperfections Are Hardly Noticeable by Anyone

Catherine Zeta-Jones

10 Celebrities Whose Imperfections Are Hardly Noticeable by Anyone

Megan Fox 

Megan Fox thumbs

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix – Facial scar

Youtube

Arkiva

Kategoritë