Enj, Sht 21, 2023
Banner Top
Banner Top
Video-animacion që paraqet përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara në shoqëri (VIDEO)

Të martën është shënuar dita për personat me aftësi të kufizuara.

Edhe HENDIKOS në Kosovë ka manifestuar këtë ditë.

Ata mbajtën dje një konferencë pikërisht  me moton që është këtë vit në gjithë botën.

Motoja e këtij viti është “Promovimi i Pjesëmarrjes dhe Lidershipit të personave me aftësi të kufizuara”.

Në këtë konferencë ata shfaqen edhe një video-animacion, që paraqet përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara në shoqëri.

Kjo video u realizua në partneritet me Save the Children dhe me mbështetje të SIDAS suedeze.

Ketu mund ta shikoni videon: https://www.facebook.com/watch/?v=2449966638591037

Youtube

Arkiva

Kategoritë