Enj, Pri 22, 2021
Banner Top
Banner Top
Veterani i UÇK-së i infektuar me COVID-19: Flaka më doli, virusi ma ka humbur fuqinë (VIDEO)

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Zekri Agushi, ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është infektuar me COVID-19.

Në video ai tregon se është në ditën e pestë prej se është infektuar dhe se ka shumë temperaturë.

“Jam i infektuar me COVID-19. Kam temperaturë shumë të madhe. Te dikush ka simpotma shumë të rënda, te dikush më të lehta. Më ka humbur fuqi e çka kam. Jam rrëzuar në banjo dhe më ka humbur vetëdija. E pesta ditë dhe flaka më doli. Jam invalidë i luftës dhe krahun e kam humbur në luftë. Kërkoj prej jush veç lutuni për mu të madhit Zot”.

02.08.2020 Covt 19

Posted by Zekri Agushi on Saturday, August 1, 2020

Arkiva

Kategoritë