Hën, Nën 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Tryeza e begatë do të thotë të ushqeheni me bukën “Tonus”

E shijshme dhe e shëndetshme – kështu mund të përshkruhet me pak fjalë buka “Tonus” nga ata që provojnë të ushqehen me të.

Buka “Tonus” është ideale për të gjithë ata persona që janë në fazë të rikuperimit. Kjo bukë është e pasur me fibra të cilat rregullojnë punën e traktit gastro-intestinal. Ajo gjithashtu nuk i irriton zorrët dhe jep ndjesinë e ngopjes.

Po ashtu, nëse keni probleme me imunitet, buka “Tonus” është përgjigjja më e mirë. Në përbërjen e bukës “Tonus” janë të gjitha vitaminat dhe mineralet të cilat përforcojnë sistemin imunitar.

Diareja dhe problemet intestinale janë po ashtu të trajtueshme kur konsumohet buka “Tonus”. Meqenëse vitamina E është pjesë përbërëse e kësaj buke, këto telashe janë më të menaxhueshme.

Për të mirën e shëndetit tuaj! Konsumo bukën “Tonus”!

Arkiva

Kategoritë