Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Transformimet drastike të yjeve botëror (FOTO)

Yjet botëror, ndryshojnë pamjen e tyre në mënyrë konstante. Por ka disa prej yjeve, që kanë pasur transformime drastike për një periudhë të shkurtë kohore.

Shumë prej tyre, kanë humbur shumë peshë – duke i lënë gojëhapur shumë fansa të tyre.

Më poshtë mund t’i shini disa fotografi të yjeve para dhe pasi kanë ndryshuar fizikisht:

Adele

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Christian Bale

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Kristen Stewart

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Miley Cyrus

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

 Seth Rogen

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Maisie Williams

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Cristiano Ronaldo

16 Celebs Who’ve Changed Beyond Recognition in the Past Few Years

Youtube

Arkiva

Kategoritë