Mar, Maj 23, 2023
Banner Top
Banner Top
Tërshërë me fruta

Gatuar nga: Ajrina Gashi Hamdiu
Këshilla dhe Receta për Beba&Fëmijë (FB&IG)

Tërshërë
Manaferra
Boronica
Sirup ‘Maple’ (mund ta zëvendësoni me mjaltë +1)
Flluska kokosi

Tërshërën e ziejmë me pak ujë deri sa te zbutet, në fund i shtojmë boronicat dhe manaferrat dhe i përziejmë te gjitha se bashku.

Pas përfundimit te zbutjes se tërshërës i largojmë nga zjarri, shtojmë flluskat e kokosit dhe strupin ‘maple’.

Youtube

Arkiva

Kategoritë